Biljartvereniging De Carambole gesloten wegens het CORONA VIRUS

Het zijn bijzondere tijden waarin we zitten en die niemand op deze manier had voorzien in Nederland en de wereld.

Het coronavirus houdt iedereen, niemand uitgezonderd, in zijn greep. Er is momenteel maar één gezamenlijk belang: het virus terugdringen, zo snel mogelijk uitbannen en met zijn allen gezond blijven! En daar moet alles voor wijken en dat is logisch, begrijpelijk en noodzakelijk! En om dit te bereiken moeten we met elkaar de regels strikt volgen die de overheid heeft afgekondigd.

Zaken die een paar weken terug nog voor iedereen belangrijk waren, zijn nu in een heel ander perspectief geplaatst. Alle sport in de wereld zijn nu, volkomen begrijpelijk, complete bijzaak en volgens de laatste nieuwsberichten gaan we zeker tot 1 juni nog niet Biljarten (District-Gewest of Nationaal. Hoe de KNBB het lopende seizoen wil afronden is op dit moment nog niet duidelijk.

We realiseren ons als bestuur dat de corona crisis behoorlijk ingrijpt in ieders dagelijks leven. Waar je normaal doordeweeks gaat werken, of doordeweeks een wedstrijd speelt of bezoekt, een drankje gaat drinken in het Vossenhol, een praatje maakt met je tegenstanders of clubgenoten, gebeurt er nu plotseling helemaal niets meer en zitten mensen noodgedwongen thuis en is het Vossenhol gesloten. Vervelend voor iedereen en extra vervelend voor onze leden en vrijwilligers die alleenstaand zijn en juist in deze tijd daardoor veel alleen zijn. Laten we daarom aandacht hebben voor elkaar, juist in deze tijd.

Als bestuur zijn we, op ons eigen bescheiden niveau, ook bezig met crisismanagement. Wat betekent het als we maanden dicht zitten, dat we geen wedstrijden of andere leuke evenementen kunnen organiseren? Net als thuis.
Door als leden met elkaar solidair te blijven, met elkaar in contact te blijven, positief te blijven en het Vossenhol te blijven steunen, kunnen we ongetwijfeld deze moeilijke periode tot een goed einde brengen en medio 2020 weer gaan biljarten en elkaar ontmoeten.

Dit geldt momenteel voor heel Nederland! Gezamenlijk kunnen we het coronavirus overwinnen. Sterkte daarbij allemaal!

Ik wens iedereen veel wijsheid toe in de komende periode en hoop iedereen zo snel mogelijk in goede gezondheid weer te mogen begroeten op onze locatie HET VOSSENHOL in Daarlerveen.

Roy ter Halle