Buena Vista Rijssen Hoofdsponsor van het nieuwe tenue van de Biljartvereniging.

Buena Vista (tapas, steaks & drinks) heeft de beschikking over een sfeervol ingericht restaurant en een ruim opgezet verwarmd terras.

Het restaurant biedt de gasten een warme, comfortabele setting en daarmee de ultieme plek om tot rust te komen. Dat doe je bij Buena Vista binnen, op comfortabele stoelen en banken, of bij mooi weer op het terras. Kortom, een uitgelezen mogelijkheid om te relaxen in een gemoedelijke sfeer. Bij de gashaard of op het ruime terras, dat bepaalt u zelf!

Ontdek Buena Vista met zijn smaakmakende gerechten en pure versheid. De menukaart biedt gevarieerde gerechten, die afkomstig zijn uit de Zuid-Amerikaanse cultuur. Bij Buena Vista- dat maandag tot en met donderdag vanaf 15:00 uur is geopend en vrijdag en zaterdag vanaf 11:00 uur-kunt u genieten van een lunch, diner, tapas en een drankje. Ook de jongste jeugd is van harte welkom: voor hen is er een speciale menukaart.

Buena Vista beschikt over twee feestzalen. Deze zijn te huur voor bruiloften, partijen, vergaderingen en groepsactiviteiten. Buena Vista organiseert ook feestarrangementen met een thema of activiteit: voor elk wat wils en met mogelijkheden voor ieder budget. De zalen zijn ook geschikt voor vergaderruimte of een receptie.

Tot ziens bij Buena Vista!